nedelja, 15. februar 2009

Nič letenja, lov na kenguruje (s fotoaparati)

Danes spet nič letenja. Ponoči je lilo, zjutraj pa se je vreme še kar nekako porihtalo, vendar je bila velika možnost neviht, zato je organizator preložil štart na poldne. Spet gremo v naš apartma in čakamo poldneva, ko se moramo spet zglasiti v officu. Pridemo tja povejo, da je veter sicer OK vendar je za izvedbo tekmovanja prevelika nevarnost neviht ter prenizka baza. Štart spet preloži na tretjo uro. Te tri ure izkoristimo in se zapeljemo v divjino proti sever , da poslikamo kakšnega lepega kenguruja. Malo pred tretjo uro smo nazaj, ko na telefon dobimo sms, da je tekmovanje za danes odpovedano.
Tonija malo matra grlo zato ostane v apartmaju z Mihcem pa se odpraviva na lov za kunguruje v divijno. Tokrat se zapeljeva 70 km proti jugu do enega rezervata, vendar v njega ni bilo vstopa. Se obrneva in na poti nazaj greva malo proti enemu jezeru skozi gozd, kjer kar naenkrat zagledava cele družinice teh skakajočih živalic. So prav smešne, ko začnejo bežati "fejdrčki".

Toliko za danes, jutri pa tekma baje bo, no to bomo še videli, mi smo že dva dni v nizkem štartu, da nas že vse boli :-D .

2 komentarja:

  1. Uživanjte tam doli.
    ko bo kaj letenja pa obilo lilometrov..

    LP janko

    OdgovoriIzbriši
  2. jutro pa naj brencl banda raztura do kraja jihaaaaaa
    lp borut

    OdgovoriIzbriši