nedelja, 22. februar 2009

Tekma koncana, gremo raziskovat naprej

Vceraj smo bili zelo pozni, zato se nismo nic napisli na blog. Tekmovanje se je na koncu le uspesno zakljucilo, ceprav samo z eno veljavno preizskusnjo. Zadnji dan je bila skoraj da plava termika na startnem mestu, bolj proti severu pa so se pojavljali kumulusi, ki pa so pri Barabi kasno popoldne presli tudi v nevihto. Po stratu je bilo zelo tezko nabrati neko pametno visino, saj si moral biti ob pravem casu na pravem mestu, vendar vecina pilotov se je naprej odpeljala zelo nizko. Tistim prvim pa je uspelo skoraj do Quenslanda.

Zmago je v odprtem razredu ter skupno slavil Poljak Pawel Faron pred drugouvrscenim Norvezanom Kristijanom Anderssonom in tretjim Spancem Ceciliom Valenzuela.
- Ivan Laharnar, ki je tekmoval v razredu ENB je osvojil 10. mesto.
- Toni Pljakoski je v razredu ENC osvojil 49. mesto.
- Matej Belcic je v razredu END je osvojil 75. mesto.
- Miha Mlakar je v odprtem razredu osvojil 58. mesto.
V zenski konkurenci pa je zmagala Malocsay Meredyth iz ZDA pred Gu Ying iz Japonske ter De Briey Amandine iz Belgije. Minako Kamasuzaki, ki je bila v nasi skupini je zasedla sesto mesto.

Vceraj smo sli tudi malo vsak po svoje. Miha in Toni sta se odpeljala proti jugu do Sydneja jaz pa na sever v Cairns k moji teti. Toni mi je sporocil, da sta popoldne dve uri letela severno od Sydneja.

Se slisimo spet jutri.

4 komentarji:

  1. Ivan čestitam za lepo mesto,enako vsem ostalim.Še naprej pa uživajte in lep pozdrau s Tmina.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo Ivan! LP Maša

    OdgovoriIzbriši
  3. Bravo Ivan, čestitam za osvojeno mesto, enako tudi ostalim. Uživajte še naprej in srečno vrnitev.
    Silvana

    OdgovoriIzbriši
  4. Tooooooooo Ivan, čestitke!!!
    LP, Lea

    OdgovoriIzbriši