sobota, 7. februar 2009

Smo že v frankfurtu


Evo nas v Frankfurtu, kjer čakamo na nadaljni let proti Seulu. Zjutraj ob osmih smo krenili iz Ljubljanskega letališča, sedaj pa zabijamo čas in čakamo na sedmo uro zvečer za nadaljni let proti vzhodu.
Ljubljana -- > Frankfurt, let je bil prijeten in tista urca je minila mimogrede. Miha je bil ves žalosten, ker je zaspal vzlet in se je zbudil šele na 10.000 m :-D, ampak smo ga pomirili, da bo v naslednjih dneh imel še dvakrat priložnost.
Toni je malo raztresen, kar je botrovalo, da je potni list utaknil čisto na dno ruzaka. Prepričan je bil, da ga je pozabil v Ljubljani, ko smo vstopali skozi security control. Seveda je nastala panika, Mateja je že izkala goloba v Sloveniji, da mu ga hitro pošlje. No na koncu ga je našel. Seveda pa je za vse strese, ki sva jih doživela še z Mihom zraven moral hitro častiti eno močno kavo.
Tako dosti nakladanja, gremo na kosilo.

5 komentarjev:

  1. ;) še dobro, da sem malo počakala (glede na dolgoletno poznavanje in odkrivanje kvalitet mojega moža) in ne takoj planila v akcijo :). Fantje, se vidimo čez 14 dni...

    Lp,
    Mateja

    OdgovoriIzbriši
  2. Slab začetek dober konec! ;) Kar tako naprej z reporti je zanimivo brat in si krajšat deževne dneve z vsakršnjo neumnostjo ;) Zgledate pa kar dobro oblečeni...da vas ne bo kaj zadelo ko prispete dol ;) hehe

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobro jutro, fantje. Kako ste preživeli noč na avionu? So tablete za spat kaj pomagale? Tukaj dežuje in Lucy se upira jutranjemu sprehodu ;).

    lp
    Mateja

    OdgovoriIzbriši
  4. Ha,ha,ha,....Od cele fotke z Lj.letelišča,še najbolj col zgleda Lusy.Potovalna mrzlica ji je v v oči poslala fascinanten žar veselja in ponosa,zavedajoč se,da ni navadna prtljaga na vozičku,temveč ruksakčič na štirih nogah.
    Srečno vsem skupaj!
    Bom pogosto mislil na vas in vsakokrat vam bom malce fouš!
    Pavel.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ivan ti zgledaš nekam utrujen,kod da ti hrana ne tekne.V Avstraliji je pravi pekel.Mislim de boste potrebovali še veliko energije.Pa srečno vsem skupaj.
    lojze

    OdgovoriIzbriši