sreda, 11. februar 2009

Prvi dan

Včeraj smo probali spati čim dlje, tako da smo se zbudili ob 9.30 zjutraj. Čeprav smo bili v postelji več kot 12 ur, smo bili še zmeraj utrujeni. Spali smo bolj na obroke ...

Odločili smo se, da tako gremo na pot malo proti severu. Najprej v en shopping center, kjer smo se okrepčali z rogljiči, muffini in galono kafeta. Potem pa počasi naprej proti prvemu cilju rainbow beach. 100m pred ciljem pa začne deževati (lep pozdrav od murphy-ja). Pogledamo plažo in zbežimo pred dežjem v Club kjer nam natočijo -2,5C hadno pivo. Zunaj lije ko iz škafa in letenje splava po vodi :(. Vsaj malo optimizma nam ulije angleški pilot, ki je dopoldne letel, in nam razložil pot do štarta. Nič drugega nam ni ostalo kot da poiščemo prenočišče in gremo na večerjo.
Večerja je seveda spet bila v klubu. Je pa bila kar zanimiva. Naročili smo namreč ribjo ploščo. Dobesdno ti prinesejo kamnito ploščo, vročo, 400C. In surove ribe in školje. Potem pa sam malo pečeš in ješ. MMMmmmmmm. Ful je bilo dobro.
Prespali smo v motelu v ameriškem stilu (avto parkiran točno pred sobo) v mestecu Tin Can Bay. Znano je po delfinih, ki tukaj pridejo vsako jutro ob 8.00. Mi smo tam bili že ob 7.00 in en delfin je že čakal. Miha ga je hotel malo zajahati, pa mu officer ni pustil ;)
Evo, zdaj gremo počasi na štart na plaži rainbow beach. Dež je (skoraj) nehal ...

LP
Toni

1 komentar:

  1. Delfiniiii! Blagor vam.

    Zelim vam lepo vreme in brez dezja.

    LP
    Masa

    OdgovoriIzbriši